Gå på glödande kol

Snart är det dags för min mammas födelsedag och jag har funderat i flera veckor på vad jag ska köpa till henne. Hon betyder oerhört mycket för mig och har uppfostrat mig till att bli den starka kvinna jag är idag. Dessutom har hon sagt att hon inte vill ha fler saker, vilket gjorde det hela ännu lite knepigare. Till slut kom jag fram till att jag ska ge henne en upplevelse. Hon har länge pratat om att hon vill prova att gå på glödande kol och jag hittade faktiskt en site som erbjuder det. Jag anser mig vara ganska tuff, men måste erkänna att jag är lite nervös. Dock gör man det hela med en utbildad instruktör, så allt ska gå rätt till. Kan inte vänta tills jag ser mammas min när hon förstår vad hon får i present! Om du har svårt att komma på bra presenter så köp en upplevelse istället för någon pryl, det gör födelsedagen så mycket mer minnesvärd!

Kol som glöder
Händer som räcker fram ett paket

(Visited 4 times, 1 visits today)